Coaching

Coaching

Personal Coaching (1 op 1)
Samen gaan we aan de slag en werken aan jou doelen. Of dit nu bestaat uit een gezond voedingspatroon, lichaamsbeweging of ontspanning, wellicht is het een combinatie hiervan. Het kan soms zo zijn dat je ergens tegen aan loopt in je leven of dat je het gevoel hebt dat je vastloopt. Heb je geen rust in je hoofd, altijd maar druk en te weinig tijd voor jeZelf. Waar komen je klachten vandaan. Waar voel je de blokkade, in je fysieke lichaam, mentaal of op emotioneel niveau. Ben je geïnteresseerd in een gezonde leefstijl dan maken we een plan en zal ik je verder begeleiden zodat ook jij kunt veranderen. Je zult je beter gaan voelen, sterker en zelfs op lange termijn een waardevol en gelukkig leven leven. Neem de tijd voor jeZelf.

Personal Yoga (1 op 1)
De mogelijkheid bestaat om een Yoga les te volgen die aansluit op jou persoonlijke behoefte. Tijdens de 1 op 1 les ontvang je de volle aandacht. Je keert je volledig in je eigen binnenwereld, zonder prikkels van buitenaf.
Ben je op zoek naar verstilling, rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam, dan is Personal Yin Yoga wellicht iets voor jou. Past een actieve Yoga les bij jou met krachtige, dynamische houdingen, dan bied ik Personal Yang Yoga aan. Hierbij werk je aan jezelf, jou adem en ontvang je persoonlijke begeleiding in de houdingen, waarbij je beter kunt verdiepen.

Privé Pilates (1 op 1)
Tijdens de privéles Pilates ga je gemotiveerd bewegen, waarbij de focus ligt op een door jou gekozen workout. Of het nu het versterken van je core is, je schouders of je benen, in deze les word je je bewust en voel je dat je kunt transformeren. Je merkt direct vooruitgang en je gaat met veel plezier werken aan jou doel.

Locatie
De locatie van de Coaching en de 1 op 1 lessen is bij mij thuis aan de Harlingerstraatweg 37 te Midlum.
Samen kunnen we er ook voor kiezen dat ik bij jou thuis kom, in je eigen omgeving. Daar zijn dan wel extra kosten aan verbonden. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Je bent welkom.